Tassen

Uw logo op alle producten zien?
Geen bestand gekozen
3 van 208
Geen resultaten gevonden voor de filter!
Samsonite Respark Duffle/Wh. 55
vanaf € 149,98
Samsonite Dream2Go Disney Ride-on Suitcase MARVEL
vanaf € 85,07
Samsonite Urban-Eye Backpack 15.6" 2 Pockets
vanaf € 202,75
American Tourister Take2Cabin Spinner 55
vanaf € 79,14
Samsonite Urbify Toilet Kit
vanaf € 36,93
Samsonite Urbify Duffle XS
vanaf € 59,54
Samsonite Urbify Duffle S
vanaf € 67,09
3 van 208

Tassen

Van eenvoudige promotietassen tot koeltassen, van plastic tassen tot luxe trolleys en koffers: GiftKing heeft het voor je! Wil je een tas laten bedrukken of graveren? Dat regelen we voor je. Snel en vakkundig, zoals alleen wij dat kunnen. En wist je dat we sommige tassen ook borduren? Ook erg mooi!

Rugzakken, koffers & trolleys

Met een rugzak, koffer of trolley als geschenk, maak je je relaties gegarandeerd blij. Of het nou gaat om een sporttas, schoudertas, een stoere rugzak, reiskoffer of trolley met bedrijfslogo: wij hebben het voor je in het assortiment. Zoals gezegd is bedrukking van deze relatiegeschenken en giveaways rechtstreeks via ons te regelen. Handig, toch?

Retail tassen

Tasje erbij? Wat is er nou mooier dan je klanten hun aankoop mee naar huis te geven in een mooie tas met jouw bedrijfslogo. We hebben diverse soorten tassen voor je in ons assortiment: van papier tot plastic tas, van non-woven tot linnen tas. Dus ook voor een duurzame tas of shopper met bedrukking ben je bij ons aan het juiste adres.

Visitekaarthouders & portemonnees

Met een mooie portemonnee of een visitekaartjeshouder geef je jouw relaties een waardevol geschenk. Want hiermee hebben ze hun waardevolle spullen én contacten altijd bij de hand. Bedrukt of gegraveerd met jouw bedrijfslogo, snel geleverd voor een scherpe prijs!

Zakelijke tassen

In het zakenleven kun je niet zonder tas. Of het nou gaat om een documentenmap of laptoptas met logo: dit is een item waar jouw relaties mee weglopen. Letterlijk en figuurlijk! En weet je wat helemaal mooi is? Dat wij vaak al binnen 24 uur kunnen leveren. Ja, dat is dan mét bedrukking!

Laatst bekeken