Health & Wellness

Uw logo op alle producten zien?
Geen bestand gekozen
5 van 325
Geen resultaten gevonden voor de filter!
NIEUW
USB Memory Narvik 16GB
vanaf € 5,87
NIEUW
USB Memory Kluivert 16GB
vanaf € 5,79
NIEUW
USB Memory Kursap 16GB
vanaf € 2,77
NIEUW
USB Memory Brounik 16GB
vanaf € 3,84
NIEUW
USB Memory Steya 16GB
vanaf € 3,10
NIEUW
USB Memory Brabam 16GB
vanaf € 4,06
NIEUW
USB Memory Ladny 16GB
vanaf € 4,40
NIEUW
Roller Glider
vanaf € 0,38
NIEUW
Herbruikbaar Hygiënisch Masker Plexcom
vanaf € 1,71
NIEUW
Kerstmis Set Griffin
vanaf € 11,28
NIEUW
Pen Strait
vanaf € 0,17
NIEUW
Pen Lipsy
vanaf € 0,15
5 van 325

Praktische relatiegeschenken

Wil jij je relaties verrassen met een nuttig geschenk voor in huis of in de keuken? Daar weten wij wel raad mee! Of je nou kiest voor een leuke badkamer gadget, mooie keukenartikelen, woon- of wijn accessoires of glazen: wij regelen het voor je, zowel in kleine als grote oplages. Ga je voor een budget relatiegeschenk of juist voor luxe geschenken? Wij hebben het voor je in huis. Van betaalbare relatiegeschenken tot luxe artikelen met bedrukking: ons aanbod is royaal!

Waterfles met logo

Drinkflessen zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit het straatbeeld. In de auto, in je handtas, tijdens het sporten en op kantoor. Super duurzaam, maar ook enorm zichtbaar en dus de ideale giveaway om te laten bedrukken met jouw logo. Overal waar de fles te zien is, is jouw logo zichtbaar. Een drinkfles met jouw logo erop is dus het ideale promotieartikel.

Mokken & bekers

Niet alleen leuk voor op je eigen kantoor, maar zeker ook om cadeau te geven aan je relaties: een mooie mok of een beker met logo. In onze eigen drukkerij kunnen we deze items snel voor je drukken. Dus bedenk je vandaag nog dat je iets nodig hebt, dan kun je het morgen gewoon al in huis hebben. Ga je voor een grote oplage of heb je slechts een klein aantal relatiegeschenken met logo nodig? Ons maakt het niet uit!

Een keer heel wat anders

Wil je een origineel relatiegeschenk geven? Kijk dan eens naar onze collectie fotolijstjes- en albums < doorlinken > . Erg leuk als bedankje voor een bruiloft of als aandenken bij een jubileum. Wil je als restaurant of café jouw gasten verrassen met wat extra sfeer aan tafel? Kies dan voor theelichtjes & kaarsen met logo. Super representatief en snel te bedrukken!

Laatst bekeken